Curs de SEO

En aquest curs de SEO inicial repassarem tots els punts que hem de tenir en compte per poder posicionar la nostra pàgina web a google i sortir a les pàgines de resultats. A més a més, totes les accions SEO que explicarem al curs les podràs aplicar al moment.

Què és el SEO?

El SEO o el posicionament en buscadors són un conjunt d’accions i estratègies orientadas a aconseguir que la nostra pàgina web aparegui en els primers resultats de Google.

Perquè és important el SEO i perquè la teva pàgina web necessita que implementis aquestes accions?

La raó més important és perquè milloraras la visibilitat de la teva pàgina web a internen i els usuaris sabran que existeixes.

De què et serveix invertir temps i diners en una pàgina web si google i el teu public objectiu no saben que existeixes? Treballant el SEO de la nostra web, el que fem és deixar-la a punt perquè google la mostri a qualsevol usuari que faci una cerca relacionada amb el que ofereixes a la teva web.

Abans del curs...

Durant el curs...

Després del curs...

Cristina Masferrer · Posicionament web, SEO i disseny web

El preu del curs és de 45€ i tindrà una durada aproximada de 2h, de 10:00 a 12:00h

El curs serà el 18 de desembre a Espai Camaleonic, a Girona. Les places són limitades i cal reservar mitjançant el formulari que hi ha a continuació.

El curs es durà a terme amb un mínim de 6 assistents i un màxim de 12.

Perquè el curs sigui més productiu per a tu, pots venir amb el teu portàtil i posar en pràctica totes les accions de posicionament.

Comença el 2020 amb la teva web a punt perquè hi arribi el teu client ideal.

Reserva la teva plaça