Cristina Masferrer · Posicionament web, SEO i disseny web

Lights of Vikings

Lights of Vikings és una empresa ubicada a Suècia que organitza tours per veure les Aurores Boreals a Abisko, el millor lloc del món per veure-les.

Vam llançar la web just abans de la crisi del coronavirus i com tots sabem, el turisme s’ha vist molt afectat. En el cas de Lights of Vikings, per no perdre aquesta temporada que seria la primera, vam haver de treballar molt el posicionament SEO y les campanyes SEM per poder arribar a més clients en un període curt de temps. I ho vam aconseguir!

El principal client ve (o vènia) d’Estats units, i l’estratègia SEO i de comunicació anava dirigida allà. El primer que vam fer és treballar a contrarellotge amb la nova estratègia SEO enfocada a clients europeus. El segon, adaptar les polítiques de cancel·lacions per donar més seguretat als possibles clients. I el tercer, les campanyes de Google ADS.

També vam treballat molt en descobrir els principals marketplace de viatges de cada país per oferir les experiències i lincar-les amb el programa de gestió de reserves.

Els detalls del projecte

Cristina Masferrer · Posicionament web, SEO i disseny web