SEO i posicionament web

Si has creat la teva web des de 0 segur que has sentit a parlar del SEO, posicionament web i fins i tot has intentat aplicar les estratègies i accions que has llegit a diferents blogs i has buscat les paraules clau o keywords més adequades.

Però, malgrat que saps millor que ningú com vols que et trobin els teus usuaris, no sempre és fàcil saber si les accions que has fet i les paraules clau que has triat funcionen o no, quan veuras els resultats i com validar si aquests resultats són bons o no.

SI T'IDENTIFIQUES AMB ALGUNES D'AQUESTES SITUACIONS, et puc ajudar

T’ajudaré a guanyar visibilitat a internet de forma permanent, segura a i efectiva a través d’un bon posicionament web a Google. El meu objectiu serà donar a conèixer el teu negoci i que aconsegueixis nous clients interessats en el que ofereixes.

No aparèixer a internet és gairebé no existir. Ara és el moment de donar a conèixer la teva empresa, rebre visites i començar a vendre els teus productes o serveis.

Per què el SEO és tant important i per què l'has d'implementar a la teva web?

El SEO o el posicionament en buscadors són un conjunt d’accions i estratègies orientadas a aconseguir que la nostra pàgina web aparegui en els primers resultats de Google.

Per què és important el SEO i per què la teva pàgina web ha d’estar pensada i dissenyada seguint les directrius SEO? La raó més important és perquè milloraras la visibilitat de la teva pàgina web a internen i els usuaris sabran que existeixes.

De què et serveix invertir temps i diners en una pàgina web si google i el teu public objectiu no saben que existeixes? Treballant el SEO de la nostra web, el que fem és deixar-la a punt perquè google la mostri a qualsevol usuari que faci una cerca relacionada amb el que ofereixes a la teva web.

Com treballo per millorar el posicionament SEO de la teva web

M’agrada parlar d’acompanyament, perquè aquesta és la sensació que tinc quan treballo i la que vull que tu també sentis.

.01

Sempre començo amb una reunió inicial per conèixer-nos: tinc ganes que m’expliquis el teu projecte i veure com podem enfocar-lo.

.03

Ens reunim per definir els objectius, l’inici del projecte i ens posem a treballar. Ens tindràs a la teva disposició treballant en el posicionament de la teva pàgina web.

.02

Després, et proposo omplir un briefing i un qüestionari que m’ajuden a entrar en profunditat en el que fas i en el com.

.04

Treballarem el SEO dia rere dia per aconseguir escalar posicions online, millorar la visibilitat de la teva web i com a conseqüència, augmentar la rendibilitat del teu projecte.

Aquest procés serà una bona experiència, amb la que acabaràs de definir aspectes rellevants del teu negoci i de la comunicació de la teva marca.

Servei de posicionament web

Amb el serveis de posicionament web deixarem la teva pàgina web preparada per començar a posicionar orgàniccament a Google.

Millorarem la visibilitat de la teva web i com a conseqüència, augmentarà la rendibilitat del teu projecte.

Treballarem el SEO dia rere dia per aconseguir escalar posicions online i tindràs tots els informes de resultats per poder veure l’evolució de l’estratègia definida.

Tot el que inclou el servei de posicionament web seo

Auditoria SEO inicial

Realitzaré una auditoria inicial per estudiar la situació actual de la web i definir l’estratègia a seguir

Disseny estratègia SEO onsite i offsite

Definirem les accions que hem de dur a terme a la teva pàgina web per posicionar-la als buscadors

Definició objectius SEO

A partir de les dades extretes de l'auditoria SEO, definirem què vols aconseguir

Mesurar resultats posicionament i generar informe SEO

Llegirem les estadístiques web per extreure les dades més importants, per valorar l'evolució i per seguir fent crèixer el teu negoci

Estratègia de continguts

Definirem quins són els continguts que poden generar més visites i clics a la teva pàgina web

Cerca de paraules clau o keyword research

Buscarem les paraules clau més importants per elaborar els continguts de la teva web i millorar-ne el posicionament a Google

Aplicar millores a l'estratègia SEO

Aplicarem totes les millores i noves oportunitats que detectem a l'informe per seguir escalant posicions a Google

què més puc fer per tu?

Pàgina web + Copywriting

DISSENY WEB
Els nostres serveis de disseny web estan pensats per a posar-t’ho fàcil i poder dedicar-te a fer el que més t’agrada. Res de plantilles ni codis impossibles!
 
La teva nova pàgina web t’ho posarà fàcil a l’hora de gestionar els canvis de textos, d’imatges i de pujar nous posts al blog perquè tu et dediquis al que millor saps fer i no perdis temps amb la web.
 
La podràs actualitzar sense necessitat de tocar el codi, només fent clic i veient els canvis a l’instant.
 
COPYWRITING PROFESSIONAL

Escriure textos persuasius per la nostra pàgina web a vegades resulta complicat i frustrant. Sents que no et convencen i que se t’envà el temps redactant-los, temps que podries de dedicar als teus clients o a la teva família.

Si aquest és el teu cas, no et preocupis, perquè et podem ajudar a escriure textos persuasius que venguin per tu, paraules que connectaran amb els visitants de la teva pàgina web a l’instant.

Delega’ns també aquesta tasca! La nostra redactora professional convertirà els valors i la màgia de la teva marca en textos atractius pensats perquè els visitants de la teva pàgina web et llegeixin i et comprin.

Formulari de contacte

Estas preparada per tenir una web que t’ajudi a guanayar més clients?